Nascut a Badalona l’any 1967. Inicia els seus estudis musicals des de molt jove, diplomant-se com a professor superior d’orgue, clavicèmbal i llenguatge musical.
Estudia la carrera d’orgue amb el catedràtic Josep Maria Mas Bonet, obtenint Matrícula d’Honor Fi de Carrera i Premi d’Honor al grau Superior (1988). Complementa els seus coneixements d’orgue amb el mestratge de Montserrat Torrent (1990-1997) en cursos de postgrau al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, al Conservatori Professional de Badalona i en el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (a la seva seu de Barcelona), perfeccionant la seva formació amb nombrosos cursos d’orgue i clavicèmbal arreu d’Europa. A més a més estudia els cursos superiors de clavicèmbal amb M. Lluïsa Cortada.


L’any 1988 aconsegueix el Primer Premi d’Orgue del Concurs Nacional de Joventuts Musicals d’Espanya a l’orgue de la Catedral de Girona; i l’any 1991 és guardonat amb el premi Ruiz-Morales a una de les millors interpretacions del curs universitari “Música en Compostela”.
És seleccionat per a participar als concursos de Nüremberg-Alemanya (1995) i Chartres-França (1996).
Va col·laborar des de l’any 1997 fins al 2001 com a organista-acompanyant dels concerts de l’Escolania i de la Capella de Música de l'Abadia de Montserrat.
Efectua diversos enregistraments discogràfics pels segells Discos Abadia de Montserrat-DAM (d’orgue sol i amb la Escolania de Montserrat),Tritó Edicions i amb la Institución Fernando el Católico de la Diputació Provincial de Saragossa per a la difusió de la música catalana i espanyola, on sobresurt el primer enregistrament realitzat al nou orgue monumental de l’Abadia de Montserrat.
És autor del llibre Els Orgues de les comarques de Lleida i del Principat d’Andorra (Ed. Pagès Editors) sobre el patrimoni organístic actual i històric de les terres lleidatanes i Andorra.
Actualment és professor d’orgue del Conservatori Professional i Municipal de Música de Lleida; organista de la Parròquia Major de Santa Anna de Barcelona i de l’església de Santa Maria de Badalona; i treballa en la elaboració de la seva tesi doctoral (UAB) sobre la evolució de l’orgue a Catalunya durant el s.XVIII.
Nace en Badalona (Barcelona) el año 1967.


Inicia sus estudios musicales desde muy joven, diplomándose como profesor superior de órgano, clavicémbalo y solfeo-lenguaje musical.


Estudia la carrera de órgano con el catedrático Josep Mª Mas Bonet donde finaliza con Matrícula de Honor Fin de carrera y Premio de Honor al grado superior (1988).
Posteriormente perfecciona sus conocimientos de órgano con Montserrat Torrent, durante el periodo 1990-1997, en el Conservatorio Superior Municipal de Música de Barcelona y en el Consejo Superior de Investigaciones Científicas-CSIC (en su sede en la Ciudad Condal).
Complementa su formación con numerosos cursos de órgano y clavicémbalo por toda Europa.
El año 1988 consigue el Primer Premio de Órgano de Juventudes Musicales de España en el órgano de la Catedral de Gerona/Girona; y en 1991 es galardonado con el Premio Ruiz-Morales del curso universitario “Música en Compostela” a una de les mejores interpretaciones.
Fue seleccionado para participar en los concursos de Nüremberg-Alemania (1995) i Chartres-Francia (1996).
Colabora desde el año 1997 hasta el 2001 como organista acompañante de los conciertos de la Escolanía y Capilla de Música del Monasterio de Montserrat.
Ha grabado para Radio Nacional de España y Catalunya Música.
Efectua diversas grabaciones discográficas para los sellos Discos Abadia de Montserrat-DAM (de órgano solo o acompañando a la Escolanía de Montserrat), Tritó Edicions, y con la Institución Fernando el Católico de la Diputación Provincial de Zaragoza, para la difusión de la música catalana y española. Entre todas, cabe subrayar la efectuada recientemente en el nuevo órgano Blancafort de la Basílica de la Abadía de Montserrat.
Es autor del inventario -actual e histórico- de los órganos de la provincia de Lérida/Lleida y del Principado de Andorra (publicado por Pagès Editors y sufragado por el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).
Actualmente es profesor de órgano y clavecín del Conservatorio Profesional y Municipal de Música de Lérida/Lleida, organista de la Parroquia Mayor de Santa Ana de Barcelona y de la iglesia de Santa María de Badalona, y trabaja en la elaboración de su tesis doctoral (UAB) versada en la evolución del órgano en Cataluña durante el s.XVIII.
Miquel González-Organista